2013_04_17_11_09_48__c36ffd07428c4eb69bc722ca7062c27f

Φοβόταν το κούρεμα και του λήστεψαν 1, 5 εκατ. ευρώ!

Φοβόταν το … κούρεμα των καταθέσεων και  αποφάσισε να φυλάξει 1.500.000 ευρώ στο πατάρι του πρατηρίου βενζίνης του, αλλά την έπαθε.  Πρόκειται για ιδιοκτήτη πρατηρίου από το Στρουμπί της Πάφου. Τα λεφτά που, εδώ και κάποιους μήνες, ο παραπονούμενος φύλαγε σε πλαστικό κιβώτιο στο πρατήριο, έκαναν φτερά από τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο ιδιοκτήτης στην κατάθεσή του εξέφρασε υποψίες για συγγενικά του πρόσωπα, αλλά οι πρώτες έρευνες και καταθέσεις που έγιναν από την Αστυνομία δεν έφεραν κάτι θετικό με συνέπεια το ανακριτικό έργο να στρέφεται πλέον προς άλλες κατευθύνσεις. Οι ανακριτές θα λάβουν καταθέσεις από υπαλλήλους του πρατηρίου, ενώ η  Εταιρία είναι ενήμερη για το συμβάν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, , μεταξύ των ωρών 5.30μ.μ. της  Καθαράς Δευτέρας και 6.20π.μ. σήμερα, άγνωστοι διέρρηξαν το εν λόγω πρατήριο και έκλεψαν ένα πλαστικό κιβώτιο, το οποίο περιείχε τον «θησαυρό».
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να υπάρχει παραβίαση στο πρατήριο.

Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές για την έκβαση των ερευνών τόσο για πιθανές συλλήψεις όσο και για το ενδεχόμενο εάν οι δράστες αποτελούν σπείρα. Πληροφορίες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να «χτύπησαν» και σε άλλα πρατήρια.