fthinoporina_xtenismata_2015_gia_ena_lifting_prosopou

Φθινοπωρινά χτενίσματα 2015 για ένα lifting προσώπου

«Μια γυναίκα που αλλάζει τα μαλλιά της πρόκειται να αλλάξει τη ζωή της!» επισημαίνει η Coco Chanel. Ένα επιτυχημένο χτένισμα κατά κύριο λόγο πρέπει να σας ευχαριστεί και συγχρόνως να αντανακλά το στιλ και την προσωπικότητά σας. Η σωστή επιλογή βέβαια επηρεάζεται και από το σχήμα του προσώπου σας, αλλά και από την καθημερινότητά σας.

Στην τελευταία εβδομάδα μόδας, οι πασαρέλες της Νέας Υόρκης πλημμύρισαν με νέα χτενίσματα εμπνευσμένα από τη σύγχρονη γυναίκα. Μία καλή επιλογή είναι να αφήσετε τα μακριά μαλλιά σας χωρίς καμία τεχνική παρέμβαση. Το στιλ αυτό συνδέεται με τη θηλυκότητα, την ελκυστικότητα και παράλληλα, δείχνει την οργανωτική και σοβαρή πλευρά της γυναίκας. Μία ακόμη επιλογή αποτελούν τα φυσικά μαλλιά με ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες. Αυτά θα δημιουργήσουν μία ανέμελη και ανεπιτήδευτη γοητεία. Σε περίπτωση όμως, που επιθυμείτε ένα κλασικό χτένισμα μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό σινιόν. Είναι σίγουρα μία κομψή και σικάτη επιλογή. Ας επικεντρωθούμε όμως σε δύο νέα φρέσκα χτενίσματα, στη χαμηλή αλογοουρά και την πλάγια χωρίστρα.

Χαμηλό προφίλ

Οι χαλαρές αλογοουρές του Michael Kors και οι κομψές του Dior και οι τυλιγμένες σε μέταλλο της Carolina Herrera είχαν όλες κάτι κοινό. Το πιάσιμό τους ήταν χαμηλό. Και, ευτυχώς για εμάς, καθώς η κλήση προς τα κάτω αποπνέει ένα σοφιστικέ στιλ.

Michael Kors

Dior

Carolina Herrera

Herve Leger

Boss

Πλάγια χωρίστρα

Υπάρχουν πραγματικά μόνο δύο τρόποι για να κάνετε τη χωρίστρα στα μαλλιά σας, στη μέση ή πλάγια. Αυτή τη σεζόν, στα catwalks οι σχεδιαστές Giambattista Valli και Rochas, Balmain και άλλοι πολλοί επαναφέρουν την πλάγια χωρίστρα για να αλλάξουν το βλέμμα σας. Ο πειραματισμός με μια νέα οπτική γωνία προσφέρει την ευκαιρία να βρείτε την ιδανική ισορροπία για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας. Αν θέλετε λοιπόν να αλλάξετε το lifting μέσα από τη χωρίστρα είναι προσιτό και ανέξοδο. Τι περιμένετε, άραγε;

Giambattista Valli

Sonia Rykiel

Rochas

Monique Lhuillier

Blumarine

Σάννα Νάνου, Φιλόλογος και Επιμελήτρια – Διορθώτρια Κειμένων