tsantes-anoixi-kalokairi-2016

Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016

Οι τάσεις μόδας στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές γυναίκες! Σχέδια κλασικά με μοντέρνες πινελιές αλλά και τελείως πρωτότυπα σχέδια έρχονται για να μας δείξουν πώς η τσάντα μπορεί να γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας ελκυστικής και κομψής εμφάνισης. Δείτε παρακάτω προτάσεις εντυπωσιακές, πρακτικές, σέξι και πάντα θηλυκές για να προκαλέσετε τον θαυμασμό σε κάθε σας εμφάνιση αφού η τσάντα μας είναι αυτή που απογειώνει το στυλ μας!

1)Τσάντες – Σχήμα ζώου

τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016

Οι τσάντες ε σχήμα ζώου ολοκληρώνουν έναν παιχνιδιάρικο στυλ ή κάνουν την διαφορά σε ένα πιο αυστηρό. Στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα απολαύσουμε τις τσάντες σε σχήμα ζώου και θα μας προσφέρουν αυτό το κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο χωρίς υπερβολές. Δεν αφορά μόνο γυναίκες με συγκεκριμένο τύπο αλλά μπορεί άνετα να προσαρμοστεί ως ένα μοναδικό αξεσουάρ σε πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις. Σε διάφορα χρώματα οι τσάντες με σχήμα ζώου πληρούν τις προδιαγραφές για να αγαπηθούν από πολλές γυναίκες με μοντέρνα διάθεση!

2)Τσάντες για φάγωμα

τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016

Κάποιες φορές ένα και μόνο αξεσουάρ αρκεί για να ξεχωρίσουμε! Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 σε σχήμα γλυκού, τούρτας και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Τσάντες έτοιμες για φάγωμα θα μας ενθουσιάσουν με τις εκπληκτικές λεπτομέρειες που μόνο τις κλασικές τσάντες που έχουμε συνηθίσει δεν θυμίζουν. Θα γίνει εύκολα το μοναδικό αξεσουάρ που χρειάζεστε!

3)Τσάντες εμπνευσμένες από την καθημερινότητα

τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016

Στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα βρούμε τσάντες εμπνευσμένες από την καθημερινότητα οι οποίες σε καμιά περίπτωση δεν περνάνε απαρατήρητες! Θέλετε να αποκτήσετε μία τσάντα που θα αφήσει εποχή με το στυλ της, τα χρώματα και την πρωτοτυπία; Δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε πια αφού η μόδα στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 προτείνει τσάντα φωτογραφική μηχανή, τσάντα πλυντήριο, τσάντα απορρυπαντικό πλυντηρίου, τσάντα φούρνος και πολλά ακόμη πρωτότυπα σχέδια που ποτέ δεν περιμέναμε να δούμε σε τσάντες. Μοναδικά και απλά υπέροχα, κερδίζουν τις εντυπώσεις και μας χαρίζουν έναν άλλον αέρα στο στυλ αλλά και μία πιο επαναστατική διάθεση που απέχει πολύ από ότι κλασικό είχαμε συνηθίσει!

4)Τσάντες πρόσωπα

τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016

Τα χαριτωμένα πρόσωπα στις τσάντες χαρίζουν μία εύθυμη διάθεση και ένα πιο νεανικό στυλ. Θα μπορούμε άνετα να τις κρατήσουμε όλη μέρα αλλά και να τις συνδυάσουμε με την βραδινή μας εμφάνιση αν θέλουμε να σπάσουμε την μονοτονία. Με καταπληκτικά χρώματα, οι φατσούλες στις τσάντες προσφέρουν έναν παιχνιδιάρικο τόνο που δύσκολα θα καταφέρουμε να αντισταθούμε. Για γυναίκες που τους αρέσει να διαφέρουν από το σύνολο φαίνεται πως οι τάσεις μόδας στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 προσφέρει πρωτότυπες ιδέες αλλά και άκρως θηλυκές.

5)Τσάντες με κρόσσια

τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016

Ένα στυλ από τα παλιά εμφανίζεται και πάλι αλλά προσαρμοσμένο στην εποχή! Οι τσάντες με τα κρόσσια συνδυάζονται άψογα με κάθε τύπο γυναίκας. Είτε επιμένετε σε ένα πιο κλασική και αυστηρή εικόνα είτε επιθυμείτε να εντυπωσιάσετε με την μοντέρνα εμφάνισή σας, οι τσάντες με τα κρόσσια έρχονται για να σας δώσουν την λύση.

Περισσότερα ΕΔΩ