sistimata-kipou-karcher-1

Διακοπές απαλλαγμένες από την έγνοια του κήπου σας

Η πιο ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων για το πότισμα, με τον πιο υψηλό δείκτη προστασίας και …ευφυΐας!

Τώρα που πλησιάζει η πολυπόθητη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι διακοπές σας, μην αφήσετε το ερώτημα «τι θα γίνει με τα αγαπημένα μου φυτά;» να βασανίζει τη σκέψη σας. Η απάντηση είναι απλή και ολοκληρωμένη ως εκεί που δεν φαντάζεστε.

Είναι Kӓrcher και αρκεί μία επίσκεψη στο site www.karcher.gr ή σε ένα κατάστημα Karcher για να βρείτε ό,τι χρειάζεστε και ακόμη περισσότερα σε συστήματα κήπου που, με αξιοπιστία, αντοχή και ευκολία, θα περιποιηθούν τα φυτά σας όσο εσείς ξεκουράζεστε.

Τα Συστήματα Κήπου Kӓrcher, κατ’ αρχάς, χαρακτηρίζονται από ασύγκριτη αξιοπιστία για έναν απλό λόγο. Τα υλικά και η κατασκευή κάθε εξαρτήματος ανταποκρίνονται στα υψηλότερα standards αντοχής, ακολουθώντας τη γενικότερη προσήλωση της εταιρείας Kӓrcher στη διατήρηση της κορυφαίας θέσης σε αυτό το πεδίο.

Η χρήση κορυφαίων υλικών φιλικών προς την υγεία σας και το περιβάλλον, όμως, είναι μόνο η βάση πάνω στην οποία η Kӓrcher εφαρμόζει μοναδικές καινοτομίες οι οποίες εξασφαλίζουν άριστο επίπεδο ποτίσματος και περιποίησης για τα φυτά σας.

Με προγραμματιστές «υψηλής ευφυΐας», ικανούς να αναλύουν τα επίπεδα υγρασίας και να προσαρμόζουν αυτόματα το πότισμα, με ψεκαστικά που σας δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίζετε τη γωνία ψεκασμού, αλλά και με σχεδόν …άπειρα εξαρτήματα για να φτιάξετε το δικό σας σύστημα που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα.

Μην αφήσετε, λοιπόν, την περιποίηση των φυτών σας σε …τυχαία χέρια. Για να μην έχετε την έγνοιά τους και, επιστρέφοντας, να τα βρείτε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, επιλέξτε τον πιο αξιόπιστο, σίγουρο και αποτελεσματικό “κηπουρό”, από κάθε έννοια.

Πηγή:news.gr