papoytsia-anoixi-kalokairi-2016

Παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Οι τάσεις μόδας στα παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2016 μας καλύπτουν πλήρως σε κάθε μας εμφάνιση! Παπούτσια flat μοντέρνα και απόλυτα θηλυκά αλλά και ψηλοτάκουνα με λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν θα μας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. Την διαφορά στην συγκεκριμένη μόδα θα την συναντήσουμε στα τακούνια όπου οι προτάσεις είναι πολλές, ξεχωριστές αλλά και πρωτότυπες. Υπέροχα sneakers, εσπαντρίγιες με μικρές διαφορές, μυτερά παπούτσια, σανδάλια, ψηλοτάκουνα για ιδιαίτερες εμφανίσεις και άλλα πολλά για να επιλέξουμε τι ταιριάζει σε εμάς ή πώς θα κάνουμε την διαφορά! Αυτό όμως που θα θεωρηθεί ίσως η πιο εκκεντρική πρόταση από κάποιες γυναίκες είναι οι γόβες με καλτσάκια που σε καμιά περίπτωση δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Παρακάτω  μπορείτε να βρείτε προτάσεις για όλη μέρα αλλά και για επίσημες εμφανίσεις ώστε να επιλέξετε αν θέλετε να ανανεώσετε το στυλ σας ή να το διατηρήσετε δίνοντας απλά έναν πιο μοντέρνο τόνο! Αυτό που επιθυμούμε όλες είναι να αναδειχθούν τα πόδια μας και να δημιουργήσουμε το προσωπικό μας στυλ με τα κατάλληλα παπούτσια!

1)Καθημερινά sneakers

παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Στα παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα συναντήσουμε στυλάτα και κομψά sneakers για μια υπέροχη εμφάνιση όλη μέρα. Τα sneakers είναι άνετα για την βόλτα μας αλλά και για τις απαιτητικές μέρες που τρέχουμε από το πρωί. Μπορούμε να νιώσουμε μοδάτες μέσα στην σπορ εμφάνισή μας και να επιλάξουμε ποια μας ταιριάζουν καλύτερα μέσα σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Τα sneakers αποτελούν μία τάση που έχει κερδίσει ήδη τις περισσότερες γυναίκες.

2)Παπούτσια flatform

παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Ένα παπούτσι flatform μας χαρίζει ταυτόχρονα ύψος και άνεση! Αν γενικότερα είστε από τις γυναίκες που επιθυμείτε να περπατάτε πάνω σε ψηλά παπούτσια και να μένουν τα πόδια σας ξεκούραστα, τα flatform φαίνεται πως ήρθαν για να σας δώσουν την λύση. Είναι παπούτσια με ψηλό πάτο αλλά ενιαίο, δηλαδή όσο ύψος έχουμε στο τακούνι άλλο τόσο έχουμε και μπροστά. Έτσι ουσιαστικά είναι σαν να φοράμε υπερυψωμένα ίσια κι αυτό είναι που τα κάνει πιο σταθερά. Γυναίκες με ιδιαίτερα αδύνατη γάμπα καλό είναι να προτιμήσει μία πιο στενή πρόταση flatform ώστε να μην φαίνεται κάτι τελείως διαφορετικό στο πόδι μας.

3)Μυτερά παπούτσια

παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Μία μόδα που εμφανίζεται και πάλι στα παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2016 είναι τα μυτερά παπούτσια. Σε γόβες φαίνεται κάτι διαχρονικό αλλά τα μυτερά παπούτσια τα συναντάμε και σε ίσια ή με πολύ μικρό τακούνι. Για πολλές γυναίκες τα μυτερά παπούτσια είναι άποψη! Αν και τα τελευταία χρόνια είχαν χαθεί για λίγο από το προσκήνιο επανέρχονται δυναμικά με μοντέρνα διάθεση.

4)Flat  παπούτσια

παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2016

Τα flat παπούτσια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητα μιας γυναίκας και δεν θα μπορούσαν οι ειδικοί να μην δώσουν την απαραίτητη προσοχή. Μπαλαρίνες με ένα ξεχωριστό ύφος αλλά και διάφορα σχέδια σε flat παπούτσια μπορούν να φορεθούν από κάθε τύπο γυναίκας και μας προσφέρουν σε συνδυασμό την άνεση με την εμφάνιση.

Περισσότερα ΕΔΩ