olosoma-magio-2016-1

Ολόσωμα μαγιό για το 2016!

Τα στυλ από τα ολόσωμα μαγιό έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και έχουν γίνει ιδανικά για κάθε γυναίκα. Υπάρχουν κομμάτια που αναδεικνύουν και κολακεύουν το σώμα μας, κάνοντας μας να δείχνουμε ακόμη πιο seχy είτε ήμαστε αρκετά αδύνατες είτε έχουμε τα πιασιματάκια μας. Αρκεί πάντα να κάνουμε την σωστή επιλογή.

Πολύ στην μόδα είναι τα one-piece μαγιό τα οποία αποκαλύπτουν κάποια σημεία του σώματος μας με τις εγκοπές που έχουν, αλλά και εκείνα που μοιάζουν με φούστα στο κάτω μέρος και είναι η καλύτερη επιλογή για όσες θέλουν να κρύψουν την περιφέρεια τους. Στην λίστα που ακολουθεί μπορείς να δεις τα καλύτερα plus size και μη κομμάτια, για να ξεχωρίσεις το 2016!

Ολόσωμα μαγιω για το 2016 για κάθε σωματότυπο!

Animal print ολόσωμο μαγιό 2016

animal print olosomo magio 2016

Για σένα που έχεις αδυναμία στα animal print σχέδια, αυτή εδώ η πρόταση είναι εξαιρετική. Είναι ιδανικό για γυναίκες με σχετικά μικρό στήθος, ενώ η πλάτη έχει δέσιμο σε στυλ κορσέ για να κάνει το look σου ακόμη πιο εντυπωσιακό, αλλά και για να παρέχει την επιθυμητή στήριξη!

Plus size λεοπάρ μαγιό 2016

leopard aspromauro magio megala megethi

Αν τώρα ψάχνεις μαγιό σε μεγάλα μεγέθη και λατρεύεις τα λεοπάρ prints, αυτή εδώ η ασπρόμαυρη εκδοχή θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Τα κορδόνια μπροστά στο ντεκολτέ θα σε βοηθήσουν να τονίσεις το εντυπωσιακό σου μπούστο και σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη φορώντας το.

Μαύρο μαγιό χιαστί 2016

mauro olosomo magio xiasti

Αυτό είναι ένα κομμάτι με βαθύ ντεκολτέ, το οποίο στο μπροστινό μέρος δένει χιαστί στον λαιμό, αφήνοντας ακάλυπτα τα πλαϊνά αλλά και ένα σημείο της κοιλιάς, ενώ το πίσω μέρος σε βοηθάει να κάνεις το μαύρισμα που θα έκανες και με ένα μπικίνι.

Καρό ολόσωμο plus size μαγιό 2016

karo olosomo plus size magio

Όπως προανέφερα η φουστίτσα είναι για ακόμη μία χρονιά στην μόδα, ενώ παράλληλα αυτό το κομμάτι συνδυάζει ακόμη ένα trend, το οποίο είναι το καρό σχέδιο. Το συγκεκριμένο στηρίζει πολύ καλά το μεγάλο στήθος και ταυτόχρονα δείχνει την μέση μας πιο αδύνατη.

Περισσότερα ΕΔΩ