boots_5

Μόδα 2016: Μποτάκια για όλα τα γούστα

Ποια μποτάκια φέτος θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας; H Τόνια Παπαμιχαλοπούλου προτείνει στην ιστοσελίδα followme.gr:

  1. Μποτάκια με 70’s επιρροές: Κάνε τη διαφορά και φόρεσε μποτάκια με patchwork και με τετράγωνα τακούνια. Συνδύασε τα suede φούστα και μπες σε 70’s κλίμα μια και καλή.
  2. Lace-up μποτάκια: Το καλοκαίρι φορέσαμε πολλά παπούτσια με κορδόνια, άρα δεν μας φαίνεται περίεργο που το συγκεκριμένο trend συνεχίζει και στα μποτάκια. Ανέδειξε τα με skinny τζιν παντελόνι και loose πουλόβερ.
  3. Μποτάκια σε ιδιαίτερα print: Φέτος πιο πολύ από ποτέ, τα μοτίβα όπως το snakeskin και γενικά τα animal print θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ένα απλό μαύρο φόρεμα αρκεί για να τα αφήσετε να δείξουν την δυναμική τους.
  4. Χαμηλά biker μποτάκια: Ξέχασε τα κλασικά biker boots και δώσε μια ευκαιρία στην πιο χαμηλή εκδοχή τους. Τα σχέδια και τα χρώματα που θα συναντήσεις είναι πολλά, απλά πρόσεχε κάθε φορά που τα επιλέγεις σε κάποιο look, να φροντίζεις να φαίνονται και να μην καλύπτονται από μακριές φούστες και παντελόνια.
  5. 5. Basic μποτάκια σε διαφορετικές αποχρώσεις: Βάλε στν ζωή σου και στην καθημερινότητα σου άλλα από χρώματα από το καφέ, το εκρού και το μαύρο. Μετέτρεψε σε βασικά χρώματα το μπλε, το μπορντό και το πράσινο και δώσε μια ιδιαίτερη πινελιά στο στιλ και στα μποτάκια σου.
  6. Μποτάκια με άλλες υφές: Εκτός από το δέρμα διάλεξε μποτάκια σε σουέντ, λουστρίνι ή ότι άλλο σου αρέσει. Οι επιλογές αυτές θα μετατρέψουν όλο το look σου στο λεπτό…

Πηγή:followme.gr