makigiaz-mation

Μοναδικές προτάσεις μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προφανώς είναι φτιαγμένη για τα ζευγάρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν είσαι ελεύθερη θα πρέπει να κλειστείς μέσα εκείνη την ημέρα. Αντιθέτως, θα πρέπει να επιλέξεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα, κολακευτικό makeup, να φτιάξεις και τα νυχάκια σου και να βγεις. Και που ξέρεις, μπορεί εκεί που δεν το περιμένεις να σου χτυπήσει ο έpωτας την πόρτα!

Είτε όμως σκοπεύεις να εντυπωσιάσεις το άλλο σου μισό είτε να βγεις να διασκεδάσεις με τις φίλες σου, σίγουρα θα χρειαστείς μερικές κολακευτικές προτάσεις μακιγιάζ, που θα αναδεικνύουν το πρόσωπο σου και θα σε κάνουν ακόμη πιο ελκυστική για τους γύρω σου.

simvoules-makigiaz-1-293x300fusiko-makigiaz-300x241

makigiaz-mation-agiou-valentinou-300x300 makeup-roz-skia-mation-300x298makigiaz-skouro-kragion-267x300

Μπορείς να παίξεις και με πιο έντονα χρώματα σκιών, όπως είναι το μωβ, το λιλά και το φούξια, δίνοντας έναν πιο σκούρο τόνο στην κόγχη των ματιών σου αλλά και στην εξωτερική τους γωνία. Ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια άσπρη σκιά ή μολύβι ματιών για την εσωτερική τους γωνία.

Τα ματ κραγιόν σίγουρα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο makeup, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να κάνεις και πιο τολμηρές επιλογές!