makigiaz-anoixi-kalokairi-2016

Μακιγιάζ Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016

Αρκετά εντυπωσιακές προτάσεις έρχονται να ανανεώσουν την εμφάνισή μας αλλά και τη διάθεσή μας. Μακιγιάζ για όλες τις ώρες, μακιγιάζ για τολμηρές εμφανίσεις, μακιγιάζ για γυναίκες με εκκεντρικό στυλ αλλά πάνω απ’ όλα θηλυκό που εμπνέει μυστήριο και αισθησιασμό! Δοκιμάστε κάτι νέο ή κινηθείτε σε πιο κλασικές γραμμές βασισμένες σε λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. Οι τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016 καλύπτει όλα τα γούστα και μας προκαλεί να πειραματιστούμε πάνω σε καινούριες ιδέες.

Οι τάσεις μόδας μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2016 δεν αφορά μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών αλλά φροντίζει να κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει μοναδική, σέξυ και λαμπερή σε κάθε της εμφάνιση!

1) Διαχρονικό κόκκινο

Το κόκκινο ανήκει στα αγαπημένα χρώματα των γυναικών για τα χείλη! Ένα χρώμα σέξυ και τολμηρό που είναι ικανό από μόνο του να φωτίσει όλο το πρόσωπό μας. Το χρώμα της απόλυτης θηλυκότητας, τονίζει την αυτοπεποίθησή μας και προσδίδει δυναμισμό. Στις τάσεις μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα βρούμε εκτός από το λατρεμένο κόκκινο της φωτιάς και κόκκινα με λιγότερη ένταση. Επιλέξτε ανάμεσα στο φλογερό κόκκινο αλλά και στις πιο απαλές αποχρώσεις του. Διαχρονικό το κόκκινο στα χείλη και οι τάσεις μόδας μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2016 δεν θα μπορούσαν να μας το στερήσουν.

2) Vampy χείλη

Διατηρήστε τα vampy look που αγαπήσατε τον χειμώνα στα χείλη σας αφού η μόδα το προτείνει και στο μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2016! Μπορεί κάποιες από δημιουργεί ένα άγριο στυλ αλλά οι ειδικοί το συστήνουν ωα μυστηριώδη και σέξυ. Ιδιαίτερα σκούρα καφέ αλλά και με κοκκινωπές αποχρώσεις τονίζουν τον δυναμισμό στα χείλη μας. προσέξτε όμως τα πολύ σκούρα χείλη γιατί φαίνεται πως μειώνουν τον όγκο στα χείλη και δεν το προτιμούν γυναίκες με μικρά χείλη που θέλουν να τα αναδείξουν.

3) Lip gloss σε φυσικά χρώματα

Το μακιγιάζ Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016 επαναφέρει τα lip gloss σε φυσικά χρώματα που κάνουν τα χείλη μας να δείχνουν ζουμερά και σέξυ, άψογα συνδυασμένα με ένα πιο παιχνιδιάρικο στυλ. Όμορφα γυαλιστερά lip gloss που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πάνω από τα κραγιόν μας ή ακόμα και μόνα τους αλλά ότι και αν επιλέξουμε δίνουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Πηγή: www.dynamikhgynaika.gr/