foremata-anoixti-omoi

Καλοκαιρινά φορέματα με έξω τους ώμους!

Η μεγαλύτερη τάση της μόδας για το 2016 είναι τα γυναικεία ρούχα με έξω τους ώμους. Το συγκεκριμένο trend από την πρώτη στιγμή που το είδαμε στα Fahion shows για τον Χειμώνα, το λατρέψαμε. Συνεχίζει όμως να είναι από τις καλύτερες προτάσεις των μεγάλων οίκων μόδας, τόσο στα καλοκαιρινά φορέματα, όσο και στα tops.

Εξάλλου, η συγκεκριμένη εποχή ενδείκνυται για το συγκεκριμένο στυλ, καθώς εκτός του ότι μας κάνει να δείχνουμε άκρως εντυπωσιακές, είναι και μια δροσερή επιλογή που μπορούμε να κάνουμε. Επίσης, τα συγκεκριμένα ρούχα μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις.

Στην λίστα που ακολουθεί μπορείς να βρεις μερικά από τα πιο στυλάτα φορέματα με έξω τους ώμους, για το Καλοκαίρι 2016!

 

Φορέματα με ανοιχτό ώμο για το Καλοκαίρι 2016

 

Λευκό mini φόρεμα με V λαιμόκοψη

leuko mini forema kalokairi 2016

Αυτό το φόρεμα μπορείς να το φοράς από το πρωί με τα flat σανδάλια σου, μέχρι και το βράδυ με τις πλατφόρμες σου και μια λεπτή κατά προτίμηση, ζώνη στην μέση. Είναι σε φαρδιά γραμμή, ενώ τα μανίκια του το κάνουν δείχνει ακόμη πιο κομψό. 

Βραδινό φόρεμα με έξω τους ώμους

vissini forema ekso omousoff the shoulder dresses 2016

Η πιέτες που κάνει στο κάτω μέρος, αλλά και η ραφή που υπάρχει στο στομάχι, κολακεύουν απίστευτα την γυναικεία σιλουέτα, κρύβοντας την περιφέρεια και τονίζοντας το στήθος.

Κόκκινο mini φόρεμα σε Α γραμμή

kokkino fardi mini forema

Εδώ τώρα βλέπουμε μια πιο casual, αλλά εξίσου όμορφη πρόταση, σε Α γραμμή αυτή τη φορά. Είναι ένα κλασικό στυλ φορέματος, που φοριέται πολύ τα τελευταία χρόνια, είτε την Άνοιξη με μποτάκια είτε το Καλοκαίρι με σανδάλια ή ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Ελαστικό φόρεμα με cutouts

dresses summer 2016

Μπορείς να το φορέσεις μέχρι και με τα sneakers σου, αν και με τα ψηλοτάκουνα καλοκαιρινά σου παπούτσια θα ήταν ακόμη πιο όμορφο το αποτέλεσμα. Τα cutouts που έχει δίνουν την ψευδαίσθηση ενός crop top και κάνουν το όλο look πολύ seχy.

Γαλάζιο φόρεμα με τιράντες

gunaikeia foremata kalokairi 2016

Αυτό το vintage κομμάτι μπορεί να φορεθεί με δύο τρόπους. Μπορείς να το φορέσεις με τις τιράντες, όπως βλέπεις και στην φωτογραφία, αλλά και να τις βγάλεις, μιας και υπάρχει λάστιχο για να το σταθεροποιεί επάνω από το στήθος.

Περισσότερα ΕΔΩ