upl56a8c128652c2

Η μεταμόρφωση του Grand Palais από τον Λάγκερφελντ

Τεχνητές λίμνες, καταπράσινο χορτάρι και μια τεράστια ξύλινη κατασκευή… Κάπως έτσι ο ιδιοφυής γερμανός σχεδιαστής που βρίσκεται στο τιμόνι του ιστορικού γαλλικού οίκου Chanel,  Καρλ Λάγκερφελντ, μεταμόρφωσε το Grand Palais της γαλλικής πρωτεύουσας για τις ανάγκες της παρουσίασης της haute couture συλλογής του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016 καθώς η εβδομάδα υψηλής ραπτικής είναι σε εξέλιξη στο Παρίσι.

Στην πασαρέλα την παράσταση έκλεψαν τα σούπερ μόντελ Ζίζι Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ, ενώ στις πρώτες θέσεις τα φλας άστραψαν καταγράφοντας την Κάρα Ντελεβίν (κάνοντας νάζια στο φακό με το σκυλάκι της), τη σιδηρά κυρία της Αμερικάνικης Vogue, Αννα Γουίντουρ, την πάντα εκρηκτική, Μόνικα Μπελούτσι και πολλούς άλλους.

Και ήταν το μοντέλο Mica Arganaraz που ολοκλήρωσε το show με μια εξωπραγματική νυφική δημιουργία με απλικαρισμένα λουλούδια από βιολογικό βαμβάκι. Σαν ένα κουκλόσπιτο με κομψοτεχνήματα του οίκου Chanel, η μίνιμαλ ξύλινη κατασκευή φιλοξένησε τα μοντέλα στο εντυπωσιακό φινάλε.

 

Το φινάλε στο μαγικό κουκλόσπιτο του οίκου Chanel. Φωτο: Reuters

Το φινάλε στο μαγικό κουκλόσπιτο του οίκου Chanel. Φωτό: Reuters

 

Στιγμιότυπο από το σόου. Φωτο: Reuters

Στιγμιότυπο από το σόου. Φωτό: Reuters

 

Μπέλα Χαντίντ. Φωτο: Reuters

Μπέλα Χαντίντ. Φωτό: Reuters

          Πηγή:THETOC