patches_jpg

Έξυπνη και εύκολη λύση τα Nail Patch Art

Τα Nail Patch Art των Sephora ανήκουν στην κατηγορία των προϊόντων που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, σου προσφέρουν τέλειο αποτέλεσμα που έχει μεγάλη διάρκεια!

Το μυστικό επιτυχίας των αυτοκόλλητων βερνικιών των Sephora είναι οι τρεις στρώσεις με τις οποίες είναι δημιουργημένα. Η πρώτη στρώση είναι ένα λεπτό φιλμ από base coat που εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια στο χρώμα. Η δεύτερη στρώση είναι πλούσιο, ομοιόμορφο χρώμα και η τρίτη στρώση είναι ένα top coat που προσφέρει αντοχή και έντονη λάμψη.

Για να εφαρμόσεις τα αυτοκόλλητα βερνίκια, προετοίμασε γρήγορα τα νύχια σου: δώσε τους το μήκος που θέλεις, διόρθωσε το σχήμα τους, ανέβασε απαλά προς τα πάνω τα πετσάκια και πέρασε το buffer από την επιφάνειά τους, έτσι ώστε να γίνει λεία. Στη συνέχεια, δες ποιο, ακριβώς, μέγεθος ταιριάζει σε κάθε νύχι σου. Καλύτερα είναι να επιλέξεις ένα πιο μεγάλο παρά ένα μικρό που δεν επιδέχεται βελτίωση. Το μεγάλο, με ένα ξυλάκι μανικιούρ, το φέρνεις άνετα στο μέγεθος που θέλεις! Μόλις αποφασίσεις ποιο patch θα βάλεις σε κάθε νύχι, άρχισε τη διαδικασία. Τα Nail Patch Art κόβονται μόνα τους, χωρίς να χρειάζεται λίμα. Γυρίζεις προς τα μέσα το κομμάτι που περισσεύει και το αφαιρείς!