gunaikeio-ntisimo-anoiksi-2016

Άνοιξη 2016 σε ροζ και γαλάζιο χρώμα!

Όπως παρακολουθήσαμε την Άνοιξη 2016 θα φορεθεί πολύ ο συνδυασμός του κόκκινου με το μπλε χρώμα. Αλλά μέσα στα φετινά fashion trends είναι και τα παστέλ χρώματα και πιο συγκεκριμένα το ροζ και το γαλάζιο.

Ούτως ή άλλως είναι από τα αγαπημένα μας χρώματα, μιας και συμβολίζουν την ευεξία και την γαλήνη και ανεβάζουν την διάθεση μας προετοιμάζοντας μας για το Καλοκαίρι. Το θέμα όμως είναι το πως να συνδυάσεις τα ρούχα σου, ώστε να έχεις μια μοναδική εμφάνιση όλες τις ώρες της ημέρας, είτε επιλέγεις το casual ντύσιμο είτε το πιο επίσημο.

Ανοιξιάτικα outfits σε ροζ και γαλάζιο χρώμα για το 2016

anoiksiatika foremata 2016

Και μόνο που μπαίνει η Άνοιξη τα floral φορέματα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Επέλεξε κάποιο σε μπεζ ή λευκό χρώμα και ολοκλήρωσε το look σου με ένα jean μπουφάν, που είναι και στην μόδα και mules παπούτσια σε γαλάζιο χρώμα.

Για μια πιο ρομαντική εμφάνιση, επέλεξε μια ροζ ψηλόμεση φούστα με πιέτες και φόρεσε από μέσα μία απλή ριγέ μπλούζα. Καλό θα ήταν να φορέσεις flat παπούτσια και να συνοδεύσεις την εμφάνιση σου με μία τσάντα χειρός και πάλι σε ροζ χρώμα.

Περισσότερα ΕΔΩ